fredag 30. oktober 2009

nok et gammelt motiv..






jeg har blitt sååå utrolig glad i gamle motiver.. dette kortet kan lukkes med en magnetklaff.. og jeg syns bildet er sååå søtt.. produsenten har brukt gamle postkort og satt de sammen på et ark i 12x12 :) sagen vintage design står bak vintagebildet :) resten er tilda stack og vanlig bazill.

mandag 26. oktober 2009

et mappekort.. :)




Jeg fant oppskriften på mappekort inne på de kreative sidene til papirgleder, og dette var jammen moro å lage. Det ble ikke helt perfekt, men jeg ble fornøyd til at det var mitt først, så jeg tenkte å sende det til en venninne som jeg syns trenger en opmuntring i hverdagen nå som vi får mot høst.. hun har vært igjennom litt "motgang" i det siste med sykdom etc.. så håper dette kan muntre opp litt :)
fargene kom ikke så godt frem her på bilde da, men det er lilla som er "tema", derfor også solbær-te inni kortet... det er distresset med "dusty concord"

jeg er forelska....




...i de nye julearkene fra ladybug... :) her har jeg laget et julekort med nettopp dette... stempelet er kjøpt på panduro, og er i tilda-serien :) Kortene er selvsagt dekorert inni også, men det ble ikke så bra bilder, skal sette sammen litt photoscapemontasjer av kort med forside/innside etterhvert.. :)


nok et barnekort.. :)

nok en gang har jeg brukt chipboard fra panduro.. det var så mange fine på det brettet jeg kjøpte, så det ble virkelig morsomt å lage kort til barn... (Og ja, jeg har en svakhet for turkis.......)

criss cross til barn...

Jeg syns kort til barn til tider kan være en case å lage, helt til jeg fant chipboard fra panduro... Her har jeg brukt den, samt retro stack (også panduro) og vanlig brun bazill..

kaffefilterkort..

Dette kortet er laget av kaffefilter. og distresset med vintage photo. :) min favoritt av alle distresser :)

enda et konvoluttkort.....

nok et konvoluttkort.. denne gangen er det også Tilda som har bidratt med ark :) men nå har jeg prøvd meg med et vintagefoto som motiv.... inni er det et lysblått bazillark som man kan skrive en hilsen på:)

konvoluttkort - velkommen til verden :)


Dette konvoluttkortet er laget av Tildastack og vanlig lysrosa bazillark. stempelet er kjøpt på kreativhobby.no. Dette var jammen morsomme kort å lage, så dette tror jeg det blir flere av, inni er det et løst cremefarget bazillark som man kan skrive på. :)

diverse julekort :)























her kommer et lite utvalg av litt flere julekort som er produsert på bestilling...





du grønne glitrende............



her er det to ulike kort laget med samme stempel. :) jeg syns det er koselig med noen slike stempler med tekster på nå i julen. :)

en blå utfordring....








Jeg synes blått er en utrolig vanskelig farge å scrappe med. men... siden det er en av mine bestevenninners favorittfarge kastet jeg meg ut i den "Blåkorttime" mens vi hadde scrappehelg. her ser dere resultatet.. arkene er fra foto knudsen (usikker på leverandør), stempel er fra panduro, bazill som bakgrunnsark, og inni er det bling fra basic grey.
pynten på forsiden er fra scrappers choice (rubbons), fix ide i asker og fotoknudsen.

det lyser i stille grender...


her er det brukt juleark fra ladybug.. elsker den nye serien deres for denne julen :)