søndag 28. februar 2010

kort til mitt søskenbarn




en av mine kusiner ble 40 år i oktober, og her er kortet hun fikk på dagen sin :)

velkommen til verden August :)



ett crisscross kort til en venninne som fikk en sønn i september. :)

konvoluttkort - navnedag







Datteren til en venninne hadde navnedag sommeren

09, og i den forbindelse fikk hun gave, og kort.. så her kommer kortet. arkene er tilda stack fra panduro. :)

min første smokk i ramme


Her har jeg lagt min minste lille snuppe sin smokk i en ribbaramme fra ikea :)


tirsdag 23. februar 2010

diamantkort











linken til denne typen kort jeg har laget her, kan du finne HER. Jeg har prøvd meg på en ny variant i anledning en konfirmasjon (det kortet legger jeg ikke ut) og jeg ble hekta.. så da måtte jeg prøve på en til. arkene her er fra ladybug, og mønsterarkene er fra den nyeste tildastacken på panduro. stempelene er fra kreativ hobby og norsk stempelblad.
det turkise båndet er fra søstrene grene, rosen iamroses.com og knappene er jeg usikker på... :)











kjære oldemor/mormor




min kjære mormor ble enke rett før jul, og det var tøft for oss alle da vi mistet vår kjære morfar... :( og nå har da, i mine øyne verdens beste mormor snart bursdag, men damer i en viss alder har jo alt, så i år blir det litt hjemmelagde bidrag. jeg har tidligere i bloggen vist en gaveeske med et skjerf oppi, og nå kommr kortet jeg skal gi fra jentene.. har samlet litt bilder hvor de sitter på fanget hennes og generelt litt fra vi var hos henne en dag i jula :)
arkene her er lilla bazill, og en stack fra panduro som jegogså er usikker på navnet på. det grønne båndet som er brukt er fra søstrene grene. stempler her er fra norsk stempelblad. :)

morsdagskort











til min kjære svigermor fra oss.. :) det ble enkelt og greit fra oss i år, med et slikt kort, og et gavekort på skogstad, men mottageren ble fornøyd virket det som :) og det er jo det viktigste.. :) kortet er laget med lysblå bazill, en stack fra panduro som jeg er usikker på hva heter, hvite thickers i en eller annen form, og stempel "kjære mamma" fra norsk stempelblad.. tekstene inni er fra kreativ hobby.. og blomsten er ladybug. På forsiden er det brukt en bordpunch fra martha stewart.. og jeg virkelig elsker den punchen :):):)

fredag 5. februar 2010

et herrekort









Herrekort er alltid like spennende å lage, for jeg syns dette er kjempevanskelig. Derfor blir det ofte sort/hvitt... med litt innslag av grått. dette er nok en bestilling, som er levert fra meg, men jeg tenkte å legge ut et bilde i bloggen for det. Vedkommende bestilte flere, men de ble ikke tatt bilde av, som jeg finner iallfall.
Her har jeg brukt bazill, usikker på fargekoden, og stack fra panduro (sjokk??) stempelet er fra ladybug, og teksten er fra norsk stempelblad. navnet til jubilanten er laget med bokstavstempel, de små bokstavene er av ukjent opprinnelse og de store er et clearstamp fra fiskars. stempelet inni er også fra norsk stempelblad.. (de har utrolig mange flotte stempler syns jeg)

morsdagskort på bestilling












Min svigermor bestilte morsdagskort til sin mor og svigermor. jeg så mitt snitt til å teste ut en ny måte å brette kort på :) dette var morsomt, men gud så tidkrevende, så dette er nok ikke noe jeg kommer til å gjøre mange ganger, men moro å prøve noe nytt.
det blå kortet er det brukt ark fra bazill og laura ashley, samt stempler fra kreativ hobby og norsk stempelblad. gratulerer stemplet er et jeg har lånt, så det er jeg usikker på opprinnelsen av. Det "rød" kortet er brukt med basis i bazill, samt stack fra Panduro (ja, der kom det igjen) sommerfuglen er fra kort og godt, og blomsten i front på begge kortene er Ladybug (mener jeg å huske)

gaveeske til mormor..


min mormor har snart bursdag, og hun er svært svak for lilla. I den forbindele fant jeg et lilla skjerf som jeg syns hun skal få, og fant ut at jeg ville pakke det inn på en litt fin måte. Så jeg begynte å lage gaveesker, ideen har jeg fått fra en dame med navn Dawn som har mange flotte og inspirerende videoer på youtube.
båndet jeg har brukt er fra søstrene grene, lokket på esken er laget av et mønsterpapir fra en stack fra panduro (jeg er litt svak for stacker kjenner jeg) og bokstavene jeg har brukt til å skrive mormor er thickers.

konfirmasjonskort på bestilling













Jeg har nå fått unna to konfirmasjonskort, som det kom bestilling på. Det skulle være til en jente, og en gutt, som begge drev med motorcross, noe som gjorde at jeg fikk litt å bryne meg på. Jeg følte liksom da at kortet til jenta ikke kunne bli noe typisk jentekort... :) så derfor satte jeg meg ned å prøvde meg fram, lagde to utkast, så får vi se om hun som skal ha de syns de er greie :)

Det har vært litt morsomt i det siste siden det er kommet bestillinger fra mennesker jeg knapt kjenner som ønsker kort, det gir meg litt utfordringer siden jeg vanligvis har laget kort kun til privatbruk, og derfor kjenner mottageren. Når jeg ikke gjør det blir det brått litt vanskeligere, men.. morsommere å lage.
stempelet er fra ladybug, teksten er fra kreativ hobby, arkene er vanlig bazill, det grønne mønsterarket er av ukjent opprinnelse, og det turkise er fra panduro i en stack. det er brukt distress puter, vintage photo og peeled paint.