onsdag 31. mars 2010

Takkekort for en venninne..


Jeg fikk verdens største kompliment av en god venninne, hun spurte om jeg kunne tenke meg å lage takkekort for henne i anledning datteren hennes sin dåp.. jeg svarte selvsagt ja, og møtte henne for å samle ideer. turen gikk til Fix ide i asker hvor inspirasjon og materialer ble hentet, og resultatet ser du i dette innlegget her. det ble kun pyntet på forsiden, hun skal ha tekst og bilde inni :) Håper hun ble fornøyd :)

et kort med en klem :)




dette er egentlig laget uten mål og mening tidlig i fjor høst, fant dette arket på bikuben, på en av mine turer dit.. husker ikke hvilket merke det er, men jeg syns hele arket var så stemningsfult at jeg måtte ha noen av dem. Planen var egentlig å lage en høst LO av dem, men så langt har jeg ikke kommet enda, fikk laget et slikt kort, inspirert av Bikuben, da en av de som jobber der (tror jeg) hadde laget et nesten tilsvarende som dette som hang ved siden av selve arket. :) stempeltrykket har jeg stemplet hos en venninne, så jeg er usikker på hvilken leverandør det er også. Resten av kortet er bazill sort.


et herrekort


siden jeg er inne i en liten tørke, begynte jeg å rydde i bildene på pcen min, der fant jeg et kort som er laget på bestilling, men som jeg ikke har lagt ut før. så derfor legger jeg ut det i dette innlegget her. stempelet er fra norsk stempelblad. og tallet er fra thickers :)

bloggcandy hos Anne :)




jeg kom over denne bloggcandyen på nettet, og slang meg med :) så mye lekkert å vinne, og dette er en blogg jeg syns alle skal titte innom.. hun inspirerer meg noe voldsomt.Vi er på samme forum, og jeg er like imponert for hvert bilde hun legger ut av det hun lager. Denne damen er fantastisk!! Du kan lese mer om bloggen hennes, og candyen hennes her

tirsdag 30. mars 2010

scrappetørke...

ææææ.. det er frustrerende det!

jeg klarer ikke finne noe inspirasjon.. eller inspirasjon finner jeg mye av på mange fantastiske blogger, og ulike forum.. men jeg klarer liksom bare ikke sette meg ned og gjøre noe med inspirasjonen. Alt som skjer er at jeg blir sittende å titte, og drømme, og shoppe... FY!!! for jada, røyk på en "smell" og kjøpte med Martha Stewart sitt score - board i dag... ga Scor - pal til en venninne i bursdag, og nå må jeg teste det selv. M S sitt er halve prisen da.. så jeg tenkte at det var verdt et forsøk.. jeg aner ikke hva forskjellen er.. så nå blir det spennende. Gleder meg til å få det i posten nå! :) kanskje nettopp dette "boardet" gjør noe med tørken min??? lov å håpe!

GOD PÅSKE! :)

torsdag 11. mars 2010

nye promarkers i posten i dag,,,

herlig herlig herlig... :)
jeg har etter en stund på et hobbyforum kjøpt meg nye tursjer. jeg har lenge slitt med å fargelegge stempelmotiv fint, men med disse vidundertursjene blir jobben enkel som bare det.. jeg bestilte tursjene fra her, for en uke siden... og i dag kom de jammen i posten. HURRA :)))) jeg smiler fra øre til øre :))))

så etterhvert skal jeg få kjøpt inn litt så jeg kan gå i gang med å fargelegge julekort. Den produksjonen er nemlig allerede i gang ;) også må jeg ha litt mere bruntoner og turkistoner :)
men det blir ikke i dag. nå skal jeg svinge langkosten her mens lillemor sover, så blir det årets første grilling etterpå, med vinterfest i barnehagen til storesøster i huset :)

onsdag 10. mars 2010

trekkspillkort




nok en bestilling. denne gangen er det en jente som fyller 20 år. Hun er i følge giveren bilintr, derfor brukte jeg stempelet av en bil fra norsk stempelblad. gratulerer teksten er fra kort og godt, og "drømme" teksten er fra kreativ hobby. Håper mottageren liker kortet.


dobbelt lommekort til konfirmant



vedkommende som skulle ha disse ønsket pengelomme på kortene. derfor falt valget på dobbelt lommekort. kjempeenkelt og morsomme å lage :)

en rastløs sjel...







ja, det er meg :) jeg sliter med å finne roen i hverdagen på en måte. Må ha noe å holde på med hele tida.. og resultatet blir ofte et kort i ny og ne.. dette kortet er laget på en slik måte.. så det er laget uten mål og mening, og blir nok levert for salg etterhvert, om noen ønsker det. :) ellers så kommer det alltids en anledning til å gi vekk et kort.. :)