fredag 23. april 2010

trenger inspirasjon og kortmaler? :)

Nye bestillinger er kommet inn.. Denne gangen er det Heidi på 50 år som skal få et kort, og Gudrun på 85 år, så da skal jeg sondere terrenget litt i ulike blogger. Jeg vil prøve noe nytt, så jeg vil sjekke ut om jeg finner et kort jeg kan lifte.. noen som har innspill eller linker?

mandag 5. april 2010

en herremann fyller åtti år..


og i den forbindelse spurte min kjære svigermor meg om et kort. siden jeg nylig fikk et nytt magnolia (celebrating edwin??) i posten, egentlig ment som et stempel jeg skulle bruke til konfirmasjon.. såå så jeg mitt snitt til lage et kort til denne jubilanten med dette stempelet. :) og siden jeg har fått promarkers, ble det hele ganske morsomt :)
tekststempelt inni er fra norsk stempelblad, og det ovale er stanset ut med spellbinders nestabilities.

julegave til svigers....




..ja, for hva gir man egentlig til de som har alt? :) i år, eller i fjor er mer korrekt å skrive, så ble det scrappede rammer av jentene våre, som dem kan ha på hytta. bilde av den eldste er tatt i bhg, mens det av den yngste er tatt her hjemme.

søndag 4. april 2010

og et kort til en vakker liten prinsesse..


en av mine beste venninner har en datter som snart fyller to år. Denne påsken har gått med til å lage et kort til nettipp denne prinsessen. det er jo en fare for at mammaen hennes kan se kortet allerede, om hun tilfeldigvis er innom her, men andrea skjønner nok ikke noe av det uansett ;)

nok et herrekort..


denne gangen også uten mål og mening ;)

julekortproduksjonen







er i gang.. jeg har lidd av en scrappetørke uten like. "problemet" mitt er nok at jeg tidligere har vært fryktelig rastløs, etter en lang prosess, og samtaler etc har jeg blitt utredet for ADHD, og i den forbindelse har jeg testet ut medisiner, så nå etter en mnd på ritalin har jeg helt mistet behovet for å "uttagere" slik jeg tidligere hadde :) veldig fint det altså, men når jeg er vant til å ha en million baller i lufta samtidig, er dette fryktelig uvant. Tidligere rømte jeg opp på "rommet mitt" da jeg trengte "terapi".. men nå kan jeg sitte i sofaen og se en film..

Men i dag fikk jeg allikvel behovet for å scrappe litt.. så etter å ha ryddet hele andre etasje, Hipp HURRA for meg.. såå satte jeg meg ned med et glass vin og lagde kort.. og herlighet, så deilig det var!! :) så derfor så mange innlegg på denne datoen.. det er herlig å scrappe altså.. og her kommer det litt julekort (kjekt å starte tidlig)

nok et kort :)


her har jeg prøvd meg på nok et vintagemotiv, og denne gangen også helt uten mål og mening om mottager. Men jeg har erfart at jeg ofte må lage kort og hurten og sturten, fordi jeg vanligvis glemmer at det nærmer seg en bursdag, da er det såå godt å bare ha noen liggende. Her har jeg brukt bazill, tilda stacke, ladybug blomster, vintagebilde er enten fra minnehjørnet eller sagen vintagedesign. og stemplene er fra minnehjørnet og Kreativ Hobby. Sistnevnte er nok min favoritt av alle når det gjelder tekststempler. Men jeg er veldig glad i min lokale scrappebutikk, Minnehjørnet, så jeg passer på å kjøpe mest mulig der :)

magnoliakort



Siden jeg fikk promarkers i posten her for en stund siden, måtte jeg teste ut disse vidundertursjene på et kort :) og siden jeg har fått tak i litt magnoliastempel.. (elsker de stemplene) så måtte jeg teste de ut på dem! dette kortet er laget uten noe mål om noe mottager, men det er jo alltid noen som har bursdag. kartongen som er brukt er tilda stack og ladybug, blomsten er ladybug, blad fra www.iamroses.com og stempel fra Kreativ Hobby om jeg ikke husker heeelt feil da? blomsterblingen inni er rhinestone, om ikke det også er heeeeelt feil? og halvperlene er rett og slett fra panduro :)

jubilantkort :)










Min kjære svigermor bestilte kort til to jubilanter, en mann og en dame. Jeg har i kveld laget to damekort.. så kan hun velge hvem hun vil gi bort. Jeg faller stadig tilbake på vintagestilen på det nederste kortet. elsker den stilen, så øver stadig. Jeg er stadig inne på diverse blogger, for det er så mange fantastiske kortlagere der ute som virkelig mestrer denne stilen :) men en dag skal jeg klare det selv, og øvelse gjør vel mester?