onsdag 12. mai 2010

stempelvandrepakke

jeg er medlem på et forum, hvor en bruker startet en vandrepakke av stempeltrykk. dette er det jeg la inn, totalt 43 trykk:






og dette er det jeg tok ut av pakken :) det var virkelig mange flotte stempeltrykk, og det er litt morsomt å kunne bytte litt.. for selv om jeg er glad i stempler, innser jeg jo at jeg ikke kan ha ALT :P








så da gjenstår det å se om hun som startet pakken godkjenner bytte mitt :)














torsdag 6. mai 2010

Maria Mohn sin singel

En herlig jente jeg traff i min første barselgruppe, Maria Mohn, har sluppet sin første singel. Jeg har kjøpt den, og syns den er utrolig bra. Maria har en fantastisk stemme, og sterke tekster på enkelte av låtene sine. Et bedre sted, som er navnet på hennes første singel hjelper deg til å sette livet litt i perspektiv. Kjempebra Maria! Lykke til!!

bloggen hennes kan leses her, og singelen hennes kan for eksempel kjøpes her.

onsdag 5. mai 2010

leserinnlegg i Kamille

i dette nr, som kom ut 3 mai 2010, har jeg fått et leserinnlegg på trykk :)

Jeg våknet i dag til en melding fra en venninne, om at hun hadde lest et innlegg i Kamille. Jeg skrev en takkemail for en artikkel de hadde før jul, hvor de satte fokus på adhd/add hos jenter. Pga dette fikk jeg øynene opp, og tok saken i egne hender. gikk gjennom en del tester, og fikk diagnosen og medisiner. Og livet mitt er blitt helt nytt.. herlig! og innlegget er på trykk.. og morsomst av alt, sååå vant jeg et smykkeskrin, for det ble plukket ut som månedens brev :)

stempler, motiv














































Heidi 50 år






Nok en bestilling til heidi på 50 år. De ville ha farger, og det ble det :)

85 år :)






Til en dame på 85 kom det en bestilling, og her er resultatet.

konfirmasjonskort

stempelet på forsiden er magnolia, og blomsten er ladybug :) knappene er ukjent, og mønster arket er ukjent, hovedarket er lysblå bazillbling..
stempelet på innsiden er norsk stempelblad.

Broren til min svigerinne skal konfirmere seg til helgen... :) og i den forbindelse vil vi gi en liten hilsen, og dette er kortet vi skal gi :)